Word partner van Be PROUD

Meld je aan!

Staat jouw sportorganisatie of -locatie achter Be PROUD? Word dan partner! Stuur een e-mail naar beproud@dopingautoriteit.nl met het logo van jouw sportorganisatie of -locatie.

 

Verwachtingen

Wat kun je van Be PROUD verwachten?

Partner zijn van Be PROUD is een manier om aan de wereld te laten zien dat jouw organisatie of locatie voor schone sport staat en trots is op schone sportprestaties. Zo vervul je een voorbeeldfunctie en draag je eraan bij dat schone sport als de norm wordt gezien. Zodat sportprestaties écht iets betekenen. Tegelijkertijd kan het partnerschap je helpen om dilemma’s rondom schone sport bespreekbaar te maken. Ook kun je altijd bij Be PROUD terecht als je zelf met vragen of dilemma’s zit op het gebied van schone sport.

Het partnerschap is vrijwillig, maar vraagt wel een bepaalde inzet. Aan het begin van het partnerschap maken we samen een eigen partnerplan. Dit plan bevat afspraken over de manier waarop jouw organisatie of locatie met Be PROUD aan de slag wil en kan gaan.

Een aantal voorbeelden van manieren waarop wij je kunnen helpen bij het uitdragen van Be PROUD:

  • Aanleveren van logo’s, afbeeldingen en teksten die je kunt gebruiken op je social media kanalen, website of in nieuwsbrieven.
  • Het delen van verschillende Be PROUD gadgets en instructies over het inzetten hiervan.
  • Plaatsen en bemannen van een Be PROUD stand tijdens belangrijke sportevenementen om het belang van schone sport extra onder de aandacht te brengen.

Wat verwacht Be PROUD van jou?

Natuurlijk verwachten we van jou als partner dat je actief uitdraagt dat je voor schone sport staat. We vinden het daarom belangrijk dat je initiatief neemt en je goed houdt aan de afspraken die we in het partnerplan hebben gemaakt. Na ongeveer één jaar bespreken we de inhoud van het partnerplan opnieuw met elkaar. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om het plan gaandeweg aan te passen.

Het kan ook zo zijn dat we op andere momenten vragen om je medewerking. Denk bijvoorbeeld aan het delen van specifieke berichten van de Be PROUD kanalen of meedenken met nieuwe ontwikkelingen. We zien graag dat je ook op die manier bereid bent om een steentje bij te dragen.