Madelein Meppelink deelt haar PROUD moment

Verhaal woensdag 18 juli 2018

Voor jouw sport, jouw passie… Ga je door het vuur. Jarenlang staat je leven in het teken van keihard trainen. De lat steeds een stukje hoger leggen. De strijd aangaan met de sterksten. Jezelf overtreffen. En als dat lukt? Onbetaalbaar! Omdat dát aantoont dat hard werken loont. Omdat het anderen inspireert en uitdaagt. En vooral omdat die prestatie op een schone manier geleverd is. Een moment om heel trots op te zijn.

Madeleins PROUD moment

Beachvolleybalster Madelein Meppelink, ambassadeur van Be PROUD, weet alles van toewijding. We vroegen haar op welke sportprestatie zij het meest trots is.

“Ik ben het meest trots op mijn beide 9e plekken op de Olympische Spelen in Londen en in Rio de Janeiro. Als topsporter ben je 4 jaar lang bezig met een groot doel en dat zijn de Spelen. De vier jaar van elke Olympische cyclus bestaat uit een bijzondere reis met pieken en dalen op weg naar het grote doel dat je jezelf hebt gesteld. Dat ik al twee keer deze weg heb mogen afleggen met alle gave ervaringen erbij ben ik erg trots op. Nu ben ik bezig met mijn 3e cyclus en deze keer wil ik hem afsluiten met een medaille in Tokyo!”

Deel jouw PROUD moment

Op welke sportprestatie ben jij het meest trots? Deel jouw PROUD moment en maak kans op I am PROUD sokken!

Wat moet je doen?

  • Word supporter
  • Volg of like ons op InstagramFacebook of Twitter
  • Deel jouw PROUD moment via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #IamPROUD of #WearePROUD
  • En niet te vergeten: tag ons in je bericht!

Terug naar het nieuwsoverzicht