Be PROUD van start!

Nieuws donderdag 5 juli 2018

Vorige week vrijdag vond op Papendal de Talent Experience Day plaats. 75 sporttalenten volgden bij het trainingscomplex van Vitesse workshops over voeding, wetenschap en mentale training. Maar er was meer! Be PROUD werd ook gelanceerd. Topschaatser Kai Verbij gaf het (letterlijke) startschot voor het programma. Daarna sloot Hinkelien Schreuder (voorzitter NOC*NSF AtletenCommissie) zich als eerste aan door supporter te worden van schone sport.

Inmiddels hebben 275 supporters haar voorbeeld gevolgd, en zijn NOC*NSF, KNBB, NTB, NSkiV, Rugby Nederland en IJshockey Nederland trotse partners van het programma geworden. Een vliegende start!

Sluit je aan!

Waar wacht je nog op? Sluit je ook aan bij Be PROUD, en word onderdeel van een groot en krachtig team. Trotse supporters van schone sport!

Staat jouw organisatie achter Be PROUD? Word dan partner! Stuur een e-mail naar info@supportschonesport.nl met het logo van jouw organisatie. Het liefst komen we vervolgens een keer langs om de verdere invulling van het partnerschap te bespreken. We denken dan o.a. na over de belangrijkste sportwaarden van jouw organisatie, en verbinden deze aan Be PROUD. Daarnaast formuleren we concrete doelen om schone sport te supporten.

Deel jouw PROUD moment

Op welke sportprestatie ben jij het meest trots? Deel jouw PROUD moment en maak kans op Support schone sport sokken!

Wat moet je doen?

  • Word supporter
  • Volg of like ons op Instagram, Facebook of Twitter
  • Deel jouw PROUD moment via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #IamPROUD of #WearePROUD
  • En niet te vergeten: tag ons in je bericht!

Terug naar het nieuwsoverzicht