Vince Rooi deelt zijn PROUD moment

Verhaal dinsdag 10 juli 2018

Voor jouw sport, jouw passie… Ga je door het vuur. Jarenlang staat je leven in het teken van keihard trainen. De lat steeds een stukje hoger leggen. De strijd aangaan met de sterksten. Jezelf overtreffen. En als dat lukt? Onbetaalbaar! Omdat dát aantoont dat hard werken loont. Omdat het anderen inspireert en uitdaagt. En vooral omdat die prestatie op een schone manier geleverd is. Een moment om heel trots op te zijn.

Vince’ PROUD moment

Honkballer Vince Rooi, ambassadeur van Be PROUD, weet hier alles van. We vroegen hem op welke sportprestatie hij het meest trots is. Een teamprestatie!

“Ik ben het meest trots op het winnen van het Wereld Kampioenschap in 2011. Dit omdat ik in eerste instantie niet mee zou gaan door een aantal spelers die vanuit Amerika erbij werden gehaald. Ik ging wel mee naar het trainingskamp als voorbereiding op het WK. Daar heb ik heel goed gepresteerd, waardoor de coach mij wel meenam naar het toernooi en ik zelfs in de basis stond. Ik was in het toernooi de eerste drie wedstrijden ook belangrijk voor het team, maar raakte daarna helaas geblesseerd. De sfeer en chemistry in het team was super goed. Elke wedstrijd was er een andere speler die belangrijk was voor de winst. Wij hadden tot dan nog nooit een medaille gehaald op een WK, het was nog nooit voorgekomen dat een Europees team het WK had gewonnen en we hebben dit op één wedstrijd na ongeslagen gedaan. We zijn voor deze unieke prestatie allemaal geridderd en dit heeft veel voor Honkbal in Nederland betekend. Dit alles bij elkaar maakt het voor mij mijn meest trotse sportmoment.”

Deel jouw PROUD moment

Op welke sportprestatie ben jij het meest trots? Deel jouw PROUD moment en maak kans op I am PROUD sokken!

Wat moet je doen?

  • Word supporter
  • Volg of like ons op InstagramFacebook of Twitter
  • Deel jouw PROUD moment via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #IamPROUD of #WearePROUD
  • En niet te vergeten: tag ons in je bericht!

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht