Be PROUD zoekt ambassadeurs

Nieuws dinsdag 21 augustus 2018

Ambassadeur zijn van Be PROUD betekent dat je actief uitdraagt dat je supporter bent van schone sport. En dat je trots bent op prestaties die op een schone manier worden geleverd. Je neemt verantwoordelijkheid en spreekt je uit. Daarbij inspireer je andere sportfanaten om op eigen kracht de strijd aan te gaan, en ook supporter van schone sport te worden. Be PROUD heeft op dit moment vier ambassadeurs: Vince Rooi, Jetze Plat, Madelein Meppelink en Epke Zonderland. Maar we willen de groep graag uitbreiden! 

Onze ambassadeurs besteden om de zoveel tijd aandacht aan het programma via hun eigen kanalen, en sporen (jonge) sporters vanuit hun voorbeeldfunctie aan om zich aan te sluiten bij Be PROUD op www.supportschonesport.nl. Soms interviewen we onze ambassadeurs voor de website, maken we een video met ze, of vragen of ze op een bepaald (sport)evenement aanwezig willen zijn. Ook hebben ze een vaste plek op de website, waar ze antwoord geven op de vraag ‘op welke sportprestatie ben jij het meest trots?’.

Ben jij een topsporter (in de dop), of op een andere manier werkzaam in de topsport? En ben je in hart en nieren supporter van schone sport? Meld je dan aan als ambassadeur van Be PROUD! Stuur een e-mail naar info@supportschonesport.nl, waarin je uitlegt waarom je graag ambassadeur wilt worden. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Terug naar het nieuwsoverzicht